Želite li se riješiti insekata? Imamo savršeno rješenje za vas! Bite Helper je siguran, prirodan i učinkovit način za uklanjanje bugova. Napravljen je od potpuno prirodnih sastojaka koji su dobri za vašu obitelj i kućne ljubimce. Moći ćete uživati u ljetu bez brige da će vas ugristi komarci ili drugi dosadni insekti.

!! Upozorenje !! Posebni popust za naše čitatelje. Za prvih 10 imamo -50% popusta na prvu narudžbu. Samo kliknite gumb ispod i popust je vaš.

Službena stranica www.BiteHelper.hr
Ime proizvoda Bite Helper
Skladištenje Ne čuvati na temperaturi višoj od 25 ° C. Čuvati izvan dohvata djece.
Dostava Kurir, pošta
Platiti Pouzećem, online plaćanje
Dostupnost U inventaru

Bite Helper sastav. Sadrži?

Bite Helper sastoji se od 100% prirodnih sastojaka. Popis ih možete pronaći u nastavku, kao i na pakiranju i u uputama o proizvodu. Općenito je poželjno kombinirati ga s drugim dodacima prehrani. Ne sadrži boje ili antioksidanse. Zahvaljujući čisto prirodnom sastavu, toliko je učinkovit i popularan.

Učinci i svojstva proizvoda Bite Helper

Učinci Bite Helper dugotrajni su i osjetit ćete ih unutar nekoliko dana od početka upotrebe. Važno je redovito koristiti proizvod, radi najbržeg i najboljeg učinka. Detaljni učinci opisani su na službenoj web stranici proizvoda.

Jednostavno koristiti
Koristi se protiv uboda insekata od: komaraca, muha, pčela, osa i mrava
Bez kemikalija – siguran rad
Pouzdan način za ublažavanje neugode kod ugriza
Zajamčena izvedba
Za višekratnu upotrebu

Kako koristiti i dozirati?

Korištenje Bite Helper vrlo je jednostavno. Također se pojavljuje na web mjestu prodavatelja. Možete ga pronaći i na ulošku paketa ili izravno na pakiranju.

1.Osušite zahvaćeno područje prije uporabe.

2.Nakon ugriza ili uboda, nanesite metalni vrh koji daje toplinu izravno na zahvaćeno područje.

3.Aktivirajte pritiskom na gumb.

4.Svijetli crveni indikator.

5.osjetite nježnu vibraciju i postupno zagrijavanje.

6.Zadržite na zahvaćenom području ne više od 45 sekundi svaki put tijekom svake primjene.

Česta pitanja

Postoje li nuspojave?

Br. Bite Helper nema nuspojava, uglavnom zato što je čisto prirodnog sastava i redovito se ispituje. Također nije problem kombinirati ga s drugim dodacima prehrani.

Kako naručiti?

Da biste izvršili narudžbu, kliknite gumb za ovaj pregled koji će vas odvesti izravno na službeno web mjesto prodavatelja. Zatim ispunite podatke (ime i broj telefona ili adresu). Operater će vas nazvati za nekoliko minuta i dovršiti narudžbu s vama. Informacije o proizvodu možete dobiti i tijekom telefonskog poziva.

Kako platiti?

Plaćanje se vrši dostavom ili izravno putem Interneta. Na vama je koju ćete opciju odabrati.

Koliko traje isporuka?

Prosječno vrijeme dostave je 2-3 radna dana, ovisno o odabranom načinu prijevoza. Nakon slanja narudžbe dobit ćete točne podatke o datumu i vremenu isporuke.

Završetak

Pokrili smo sve važne aspekte našeg proizvoda. Na vama je hoćete li odlučiti nešto poduzeti u vezi sa svojim trenutnim stanjem i poboljšati svoj život tako što ćete dobiti ovo revolucionarno prirodno rješenje za ublažavanje boli koje ne samo da pruža dugoročne koristi već i brzo rješenje. Cijena proizvoda višestruko je niža nego što bi trebala biti, jer želimo da što više ljudi kojima je potrebna pomoć u zdravstvenim problemima ima pristup bez financijskih ograničenja ili zabrinutosti zbog kojih ne mogu donositi zdrave odluke. Donesite pravu odluku već danas i iskoristite narudžbu odmah prije nego što se zalihe potroše!

!! Upozorenje !! Posebni popust za naše čitatelje. Za prvih 10 imamo -50% popusta na prvu narudžbu. Samo kliknite gumb ispod i popust je vaš.

 

Bite Helper

0.00
8.9

Djelotvornost

8.7/10

Cijena

9.1/10

Prijevoz

8.6/10

Sigurnost

9.2/10

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *