Na hrvatskom tržištu nema toliko tvrtki za web hosting i domene. A opet postoji bogat izbor. Danas gledamo jednog pružatelja usluga, a to je Namehero.com. Gledamo iskustvo mišljenja kupaca, recenzije i pregled usluga + cjenik.

Pruža web hostingDa
Pruža vpsDa
Registrira domeneDa
Registrira .hr domenene
Ima povrat novcaDa

Namehero Webhosting

Cijena web hostinga počinje od iznosa 2.86$. Možete odabrati želite li plaćati mjesečno ili godišnje ili na duži period. Općenito je uobičajeno da cijena bude niža za mjesečno plaćanje – tako da ostvarujete popust. Isto se odnosi i na Namehero.

Svojstva

1 – Unlimited Website

Unlimited SSD Storage

1 – 4 GB RAM

FREE & Auto SSL

FREE Website Migrations

FREE LiteSpeed

Cijena

Godišnja cijena web hostinga kreće se od $2.86/mo – $11.98/mo. Naravno, dobit ćete popust uz godišnju uplatu.

Namehero.com VPS

Cijena VPS-a – tj. Virtualnog privatnog poslužitelja počinje od iznosa 21.97$. Možete odabrati želite li plaćati mjesečno ili godišnje ili na duži period. Općenito je uobičajeno da cijena bude niža za mjesečno plaćanje – tako da ostvarujete popust. Isto se odnosi i na Namehero.com.

Svojstva

30GB – 120GB SSD Raid10 Storage

2 – 8 GB Dedicated RAM

2 – 8 CPU Cores

10 TB Outgoing Bandwidth

Dedicated IP

Fully managed

Cijena

$21.97/mo

Registracija domene

Uz web hosting i vps, ova tvrtka nudi i registraciju domene. To je uobičajeni dio ovih tvrtki. Kupola se uvijek plaća godinu dana ili je možete registrirati na duži period. Možete registrirati samo domene koje nisu zauzete. Vrhunske kupole možete kupiti na privatnim aukcijama ili izravno kontaktiranjem vlasnika.

Cijena

Iskustva i recenzija usluge Namehero.com

Namehero.com je certificirana tvrtka, tako da ne morate brinuti o bilo kakvoj prijevari. Već nekoliko godina pruža usluge web hostinga, tako da je to dobro ime. Ispod ćete pronaći recenzije i iskustva domene koja smo stekli putem Interneta. Napišite nam svoju recenziju u nastavku u komentarima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *