Na hrvatskom tržištu nema toliko tvrtki za web hosting i domene. A opet postoji bogat izbor. Danas gledamo jednog pružatelja usluga, a to je plus.hr. Gledamo iskustvo mišljenja kupaca, recenzije i pregled usluga + cjenik.

Pruža web hostingDa
Pruža vpsDa
Registrira domeneDa
Registrira .hr domeneDa
Ima povrat novcaDa

plus.hr Webhosting

Cijena web hostinga počinje od iznosa 500kn. Možete odabrati želite li plaćati mjesečno ili godišnje ili na duži period. Općenito je uobičajeno da cijena bude niža za mjesečno plaćanje – tako da ostvarujete popust. Isto se odnosi i na plus.hr

Svojstva

  • 5 – 40 GB prostora
  • neograničen broj email adresa
  • 5 – 15 domena
  • backup na dnevnoj razini
  • hr datacentrum

Cijena

Godišnja cijena web hostinga kreće se od 500hr. Naravno, dobit ćete popust uz godišnju uplatu.

plus.hr VPS

Cijena VPS-a – tj. Virtualnog privatnog poslužitelja počinje od iznosa 118.75. Možete odabrati želite li plaćati mjesečno ili godišnje ili na duži period. Općenito je uobičajeno da cijena bude niža za mjesečno plaćanje – tako da ostvarujete popust. Isto se odnosi i na plus.hr

Svojstva

  • 1/2 – 8 CPU
  • 512Mb – 12GB memory
  • 10 – 60GB prostora

Cijena

Godišnju pretplatu nagrađujemo s 2 mjeseca gratis! 

118,75 kn – 2125,00 kn

Registracija domene

Uz web hosting i vps, ova tvrtka nudi i registraciju domene. To je uobičajeni dio ovih tvrtki. Kupola se uvijek plaća godinu dana ili je možete registrirati na duži period. Možete registrirati samo domene koje nisu zauzete. Vrhunske kupole možete kupiti na privatnim aukcijama ili izravno kontaktiranjem vlasnika.

Cijena

.EU – 20 kn/god.*

.COM – 98,75 kn/god.

.HR domene

Na plus.hr također možete registrirati .hr domene, koja je nacionalna hrvatska domene. Ovaj je izbor posebno prikladan ako je vaša web lokacija usmjerena na hrvatsku publiku.

Cijena

.COM.HR – 50 kn/god.

.HR – 625,00 kn/god.

Iskustva i recenzija usluge plus.hr

plus.hr je certificirana tvrtka, tako da ne morate brinuti o bilo kakvoj prijevari. Već nekoliko godina pruža usluge web hostinga, tako da je to dobro ime. Ispod ćete pronaći recenzije i iskustva domene koja smo stekli putem Interneta. Napišite nam svoju recenziju u nastavku u komentarima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *