Na hrvatskom tržištu nema toliko tvrtki za web hosting i domene. A opet postoji bogat izbor. Danas gledamo jednog pružatelja usluga, a to je Webhosting wmd. Gledamo iskustvo mišljenja kupaca, recenzije i pregled usluga + cjenik.

Pruža web hostingDa
Pruža vpsNe
Registrira domeneDa
Registrira .hr domeneDa
Ima povrat novcaDa

Webhosting-wmd.hr Webhosting

Cijena web hostinga počinje od iznosa 295kn. Možete odabrati želite li plaćati mjesečno ili godišnje ili na duži period. Općenito je uobičajeno da cijena bude niža za mjesečno plaćanje – tako da ostvarujete popust. Isto se odnosi i na Webhosting-wmd.hr.

Svojstva

1 – 35 web stranica ili domena
1 – 5 domena besplatno*
3 000 MB – 70 000 MB SSD+  disk prostora
Flat promet (bandwidth)
FTP web prostor
15 – bez limita POP3 e-mail
5 – bez limitapoddomena
2 – bez limita MySQL baza podataka
9 sigurnosnih kopija stranica
RAID 10 polje / ngnix / memcache
Transfer stranica BESPLATAN

Cijena

Godišnja cijena web hostinga kreće se od 295kn.

Registracija domene

Uz web hosting, ova tvrtka nudi i registraciju domene. To je uobičajeni dio ovih tvrtki. Kupola se uvijek plaća godinu dana ili je možete registrirati na duži period. Možete registrirati samo domene koje nisu zauzete. Vrhunske kupole možete kupiti na privatnim aukcijama ili izravno kontaktiranjem vlasnika.

Cijena

.com73.77 kn
.net73.77 kn
.org73.77 kn
.biz73.77 kn
.info73.77 kn
.eu98.00 kn

.HR domene

Na Webhosting-wmd.hr također možete registrirati .hr domene, koja je nacionalna hrvatska domene. Ovaj je izbor posebno prikladan ako je vaša web lokacija usmjerena na hrvatsku publiku.

Cijena

.hr500.00 kn
.com.hr40.00 kn

Iskustva i recenzija usluge Webhosting wmd

Webhosting-wmd.hr je certificirana tvrtka, tako da ne morate brinuti o bilo kakvoj prijevari. Već nekoliko godina pruža usluge web hostinga, tako da je to dobro ime. Ispod ćete pronaći recenzije i iskustva domene koja smo stekli putem Interneta. Napišite nam svoju recenziju u nastavku u komentarima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *